frustration


Alexander wang


Dust

DUST :: Part II from MANIAMANIA on Vimeo.


masculinity, the new femininity?


breaking my own heart


why the sudden change?


got to ask your self the question


höst 2010


love me like a river does cross the sea


Dinner at alices place


control



I'll carry you home


I wish I hade a better camera
klänning H&M, skor Bianco

something unusual, something strange


make me so confused


Home sweet home?

back to sweden, back to life. Nu är jag hemma efter en låååååång semester. Känns lite konstigt.
Det ända som är dåligt med semester (när man reser utanför sin tidszon) är den äckliga jetlagen man får. Just nu har jag 6 J&%¤la timmars jetlag. Inte kul. En annan dålig grej är att packa upp! ÅÅÅH man får sån ångest när det ligger kläder överallt.

Föresten, måste bara berätta om världens dåligaste film som jag såg på planet hit... The last song. Asså gud vad dålig den var! Först och främst dålig berättelse, eller asså det var inte es någon berättelse dom hade bara lagt in en massa "tragiska" (vilket inte ens var tragiska utan rent utav löjliga) grejer i hopp om att få en drama film. För det andra MILEY CYRUS KAN INTE SKÅDESPELA!! holy shit asså! det var den löjligaste ursäkten för skådespeleri jag någonsin sett. Nu vet jag iallafall 100% att anledningen till hennes framgång är tack vare hennes pappa.


Falls of Niagara

Sitter hos moster just nu och har det uinderbart, kom ganska nyligen fran en shoppingrunda, kan inte fatta att semestern snart ar slut, pa sondag drar jag arslet over atlanten igen. Trakigt men anda skont pa samma gang. Ska bli trakigt att lamna hela tjocka slakten men det ska bli skont att fa traffa mamma, brorsan  och vannerna igen :)
Igar akte jag min kusin hans fruga och dotter till niagarafallen. Otroligt vacket ar det enda jag kan saga! aven ganska coolt att se usa (pa andra sidan floden). Vi gick aven langs turist gatorna dar det fanns en massa museum, affarer, spokhus och andra roliga grejer. Vi avslutade dagen med middag ute.

say what?






RSS 2.0