Know that I must pass this test.

Kom hem från Jassa precis hon hade ett litet krök med massa sköna människor. Om jag nu ska berätta lite om förra veckan så var IHGR verkligen great! Blev verkligen helt kär i skolan det var lagom stort och det kändes as hemtrevligt på något sett. Jag och Amanda var med på 2 lektioner. Kändes lite udda eftersom alla snackade engelska. Men jag tror dock man vänjer sig ganska snabbt. Jag var helt trollbunden av skolan att jag glömde boka tid hos frissan,... ne så var det inte. Jag hittade inte dit, hahah. Efter det så skulle jag hem och för att möta upp Alice och Mikaela för att vi sedan skulle kunna åka in till stan och shoppa med då dampade mitt busskort på vägen hem så jag orkade verkligen inte ta bussen fram och tillbaka igen. Laaaaat.
Imorgon ska jag iallafall till stan med mor min och kolla på balklänningar. Ja, jag vet att det är tidigt men det var hennes förslag och självklart tackar en flicka ja när någon frågar om man vill kolla på en massa vackra klänningar ;)
Look of today at Jasmine's place.
Observera gärna att jag står på toaletten HAHAHA.
Enda stället där det finns bra ljus och spegel.

You make a living of what you give.

Fan vad fort det blev torsdag! känns som om det var igår det var måndag och jag ba "gaaaah, tråkigaste dagen på veckan!!" 

Imorgon ska jag iallafall inte till min skolan utan jag ska tillbringa dan på IHGR med Amanda.
Eftersom det är så nära berzeliigatan så kommer jag förmodligen boka tid hos frissan. När det är klart ska jag möta upp Alice och Mikaela i stan då ska vi shoppas lite and shitchat.
lista av vad jag ska köpa:

1.Hatt (!!!!)
2.smycken
3.linne
4.underkläder

Sedan när jag kommer hem har jag inte mycket fritid eftersom jag ska vara barnvakt till lördag, (vad gör man inte för lite extracash?
berättar om hur morgondagen var när jag har tid :)

xx

Avatar

Igår var jag på bio med Hannes och Hampus och äääääntligen har jag sett avatar. Den var faktiskt riktigt bra.
Fast i början kändes det väldigt mycket pocahontas, men det spelar inte så stor roll.
Det var en väldigt söt historia, fast ändå ganska random budskap : love is blind.
Något jag och Hannes reagerade på när filmen var slut, "Hon är ju blå!" asså att man kan bli kär i en blå figur. 
Jag menar inte att hudfärg spelar roll utan hon är inte ens en homosapien. Hon är ingen människa! Kan jag gå och bli kär i en katt nu eller? Men det var fint endå ...haha.

Where do bad folks go when they die

Jag är otroligt irriterad! dom senaste dagarna jag vaknat så har himlen vart molnfri och det har vart soligt like hell, så jag kliver upp ur sängen och klär på mig "vår kläder" (med andra ord icke-varma) så går jag ner och kollar vilken temperatur det är ute så är det 10 jävla minus. UUSCH!
Vill så gärna att det ska vara vår och soligt, jag vill gå i skinnjacka, solbrillor och converse. I guess you can't allways have it your way, huh?

RSS 2.0